COMINBANK презентував нову картку «ДОХІДНА»

АТ «КОМІНБАНК» додає до своєї лінійки картку «ДОХІДНА», яка поєднала в собі низку переваг.

Клієнти Банку, які оформлять дану картку, отримають від 5% до 10% на залишок коштів у гривні в залежності від суми залишку.

Що ще ви отримаєте з карткою «ДОХІДНА»?

o Щомісячна комісія — відсутня;

o Поповнення картки — безкоштовно;

o Переказ з картки на картку до 200 000 грн — без комісії;

o Видача готівки — комісія 0,7%.

Про особливості нової картки розповів Борис Рафалович, заступник Голови Правління АТ «КОМІНБАНК»:

«На картці «ДОХІДНА» гроші працюють на клієнта щодня під високий відсоток на залишок — до 10% річних. При цьому коштами можна розпоряджатися вільно.

Наприклад, зарплата чи інші вільні кошти можуть просто лежати на рахунку, а можна переказати їх на картку «ДОХІДНА», щоб кожна гривня ще й приносила приємний % річних. Все просто! Припустимо, у клієнта є 100 тис грн у сховку або на рахунку для непередбачуваних потреб. Розмістивши їх на нашій картці, можна як одночасно мати вільний доступ до коштів, так і заробити близько 700 грн відсотків за місяць, якщо в грошах потреби не було.

Отримати картку можна у найближчому відділенні АТ «КОМІНБАНК». Наразі ми активно працюємо над оновленням мобільного додатку, щоб стати нашим клієнтом можна було дистанційно за 2-3 хвилини з будь-якого куточку України».
 

Докладніше про картку «ДОХІДНА» на сторінці:

АТ «КОМІНБАНК» — універсальний банк, який надає послуги корпоративним клієнтам і приватним особам вже 30 років. Київ, Україна. - Приватним особам | Банківські картки | Дохідна (cib.com.ua)

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»